Vas Csilla

Angol nyelv az Egyesült Királyságból

PTE KTK-n végeztem, jelenleg angol nyelvterületen élek. Angol nyelvleckéket adok korrekt áron! Földrajzilag helyhez nem kötött, e-angol! Teljesen kezdőtől egészen felkészítés gazdasági nyelvvizsgára.

Külföldön vendéglátásban (éttermi) munkát vállani készülök számára szakmai felkészítés!

Állásinterjúra felkészülés angolul, A-tól Z-ig!

Az óráimban a helyes kiejtésnek legalább olyan fontos szerepe van, mint az írásnak, az olvasás, a beszéd, szövegértésnek, a szóhasználatnak, a nyelvtani átalakításnak valamint a fordításnak.

Szíves figyelembe ajánlom honlapomat, ahol a teljesség igényével többféle lehetőség választható.

A magyart, mint idegennyelvet (külföldieknek), s mint anyanyelvet (iskolásoknak) is online tanítom.

 

3 értékelés

 1. Személyre szabott órák segítőkész alapos tanár

  Hosszú keresgélés után találtam rá erre a nagyszerű nyelvtanulási lehetőségre, és most már közel 1,5 éve csinálom. Számomra a legkedvezőbb, mert több szabadságot és lehetőséget biztosít mint egy szokványos nyelvtanfolyam. Nem kell kilómétereket utazni hogy jó (legjobb) minőségű oktatásban részesüljek. Az órákat nagyon szeretem, mert közvetlen rálátást kapok az igazi angol nyelvjárásról, viselkedésről és példákon keresztül azt meg is tanulom. Számomra sokat jelent, hogy haladva a tananyag mentén a felmerülő hiányosságok mellet nem siklunk el, élő szituációkkal gyakoroljuk azt. Csak ajánlani tudom ezt a kiváló lehetőséget, amivel tényleg eredményt lehet elérni a nyelvtanulásban. Jelenleg csak heti 2 órát tudok venni, de volt mikor sokkal többet, és újra hangsúlyoznám a tanfolyam rugalmasságát, mint óraszámban, mint időpontban, tananyagban kiegészítve egy magasan tudással rendelkező segítőkész tanár személyével.
  Köszönöm az eddigi segítséget, és remélem még sokáig tudok részt venni a tanórákon.

   
 2. Hasznosan megszerkesztett tanórák

  Hetente 2x 60 percet angolozok Csillával tavasz òta. Ez alatt a rövid idő alatt is nagyon sok hasznos dolgot tanultam màr, amit a mindennapi èletembe is be tudok èpìteni. Pl. sose szerettem telefonàlni, de most megtanultam sok hasznos kifejezèst, mondatot, azòta könnyebben veszem rà magam egy-egy telefonàlàsra. Hasznosnak talàlom azt is, hogy a tananyagon kìvül is tanulunk hasznos dolgokat. Pl. most olyan kifejezèseket tanulunk, amiket az angolok szìvesen hasznàlnak kötetlen beszèlgetèsek alkalmàval, de a tankönyvekben nem szerepelnek.

   
 3. Érthető, élvezetes órák

  Igaz en meg csak Juliusban kezdtem az angol tanulast, de ez alatt az ido alatt mar kiderult szamomra,hogy mit is kapok az oraktol. Probalom ugy utemezni a dolgokat, hogy heti 3 alkalom beleferjen. Az orak nagyon hatekonyak szamomra, erthetoen magyaraz, es mindent megertek,meg azt is amivel eddig nehezsegeim voltak. Miota itt tanulok, sokkal jobban szeretem az angol tanulast, es mindig nagy lelkesedessel varom a kovetkezot. Mindenkinek csak ajanlani tudom.

   

Értékelj és írj véleményt !

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Olvass tippeket & trükköket tanuláshoz, önfejlesztéshez

Hétköznap 10:00-22:00, 2.900 Ft / 45 perc, 3.500 Ft / 60 perc

Kérdésed van? Vedd fel a kapcsolatot!

ENG