Tóth Odett

Kedves érdeklődő!

Köszönöm, hogy a profilomra látogattál. Hogy miben is tudok segíteni neked?
Elsősorban a brit társalgási angol fortélyainak elsajátításában. Legnagyobb szívügyem az e  nyelvterületen hosszabb/rövidebb időt eltölteni vágyók felkészítése, egy olyan nyelvi szintre való eljutásra, ahol már mindenki bátran fejezi majd ki magát, ismerkedik, társalog.

Ezen kívül persze szívesen vállalok angol közép/emelt szintű érettségire, B1,B2,C1 illetve IELTS nyelvvizsgára való felkészítést.

Óráim 90  percesek, változatos, különböző típusú feladatokat tartalmaz, valamint az órán kívüli időszakokra is szeretek kisebb szórakoztató feladatokat feladni a tanulóknak. Hiszen nem csak megtanulni fontos egy nyelvet de szeretni is.

Ami engem illet, az utóbbi 2 évem nagy részét angol nyelvi környezetben töltöttem, s itt sajátítottam el azt a tudást amellyel ma rendelkezem. Valószínűleg 2018 szeptemberétől Skóciában leszek, de addig nagyon szívesen vállalok lelkes tanoncokat.

Angol tanári képesítéssel nem rendelkezem, (jelenleg másoddiplomámat végzem pszichológia szakon) ezért az esetleges kételyek elhesegetése érdekében óráim előtt mindig szeretek egy gyors interjút/személyes találkozót lebonyolítani a jelentezőkkel, hogy ők is én is be tudjunk mutatkozni és ki tudjuk dolgozni a “tanulási tervet”.

Budapesten dolgozom, szívesen házhoz megyek de akár a 6. kerületben én is szívesen foglalok tanítványt.

Ha bármilyen egyéb kérdésed lenne, ne habozz.

Odett

 

Értékelj és írj véleményt !

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Budapest HU
Útvonal tervezése

Olvass tippeket & trükköket tanuláshoz, önfejlesztéshez

3500/90 perc

Kérdésed van? Vedd fel a kapcsolatot!

ENG