Üzleti weboldalakat készítünk

Könnyen áttekinthető, figyelemfelkeltő, minden eszközön jó megjelenésű a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelő honlapokat készítünk.

Akár egyoldalas bemutatkozó oldalt, akár sok aloldalból álló céges weboldalt készítünk figyelembe vesszük a vállalkozás profilját, eddigi és tervezett megjelenítését. Kulcsfontosságúnak tartjuk az is, hogy a végeredményre bármilyen marketing tevékenység épülhessen.

Az általunk készített oldalakra és így cégére is emlékezni fognak a látogatók.

Amit weboldalad tudni fog

Egyedi, modern design

Valamennyi honlap esetében fontos, hogy tükrözze a vállalkozás profilját, stílusát. Több lépcsős egyeztetést követően kerül kialakításra a végleges letisztult változat.

Időzíthető tartalmak

Beállítható, hogy a hírek, aktualitások vagy blogbejegyzések mikor jelenjenek meg. A tartalmak szerkesztése egyszerű, a design könnyen alakítható.

Reszponzív megjelenés

Mobilon és tableten is jó megjelenésű, minőségi látványvilág, hogy a látogatók pozitív képet alakítsanak ki vállalkozásodról.

Egyszerű karbantartás

Logikus felépítésű, könnyen kezelhető WordPress adminisztrációs felület áll rendelkezésedre, hogy a szükséges frissítéseket akár önmagad elvégezhesd.

Keresőoptimalizáltság

A Google és SEO irányelvek szerinti épül fel a honlap így egy felhasználói keresésre előbb jelenik meg a találati listában, mint versenytársai.

Statisztikai adatok

Igény szerint Google Analitics, Adwords és Search Console integráció, hogy mérhető legyen a forgalom és optimalizálhatóak legyenek a hirdetések.

Miért mi?

Nincsenek rejtett költségek

Pontos árat és vállalási határidőt az igényei megismerése után alakítunk ki. A szerződésben rögzített díj csak akkor emelkedik, ha időközben plusz szolgáltatást kér.

Tovább

Kommunikálunk és kutatunk

Több körben egyeztetünk a véglegesítés előtt. A saját elképzelésid mellett felmérjük vállalkozás piacát is, hogy a leghatékonyabban működő oldalt hozhassuk létre.

Tovább

Továbblépési lehetőségek

A honlap tetszés szerint bővíthető új oldalakkal, aloldalakkal vagy bejegyzésekkel. Hirdetési kampányok és egyéb marketing tevékenységek építhetők rá egyszerűen.

Tovább

Ennyit lendít honlapod látogatottságán a keresőoptimalizás

Árak és időpontok

Honlap ára

A teljes bekerülési költség szövegírás nélkül saját vizuális anyagokkal 250 000 Ft-ÁFA összegtől elérhető.

Szövegírás

Kifejezetten a Te weboldaladra készített, optimalizált szöveg  5 alodalig, mely a piac elemzése után készül. A webszöveg ára: 60 000 Ft + ÁFA.

Munkaidő

Egy egyszerűbb bemutatkozó oldal akár 2-3 nap alatt is elkészül, de a nagyobb oldalak is jellemzően 1 hónapon belül átadásra kerülnek.

Vizuális elemek

A cégbemutatáshoz fotókat vagy videókat is készítünk a helyszínen, melyek felkerülnek a honlapra. Ára: 100 000 Ft + ÁFA-tól.

Lépj szintet honlapoddal!